Inschrijven activiteit

Inschrijven (enkel voor leden)

Schrijf je hier in. Je kan nog inschrijven tot en met 23 februari.

Zie beneden voor wat je kan verwachten.

 
 
 
 
Ik kom per trein naar Oostende station (geef hieronder ook aan welke trein)
Ik maak gebruik van eigen vervoer/ik gebruik een ander transportmiddel dan de trein
 
 
 

Na het invullen van bovenstaand formulier vragen we je nog om voor elke deelnemer het inschrijvingsgeld van € 30 over te schrijven op onze rekening, BE31 7340 4547 8255.

Wat mag je van ons verwachten?

Er is weer een nieuw jaar begonnen en ook bij HaRoBa start er een nieuw werkingsjaar. Traditioneel stellen wij ons nieuw jaar aan jullie voor als eerste activiteit. Dit jaar zal dit doorgaan op zaterdag 2 maart.

 

We verwachten jou om 11u20 aan het station van Oostende. Zoals vorige jaren zullen we ons verplaatsen naar Vayamundo in Oostende waar we ons middagmaal zullen houden. Buffet à volonté (vergeet daarbij geen plaatsje over te houden voor de desserts 😉 ).

Na de middag overlopen we met jullie wat er allemaal gebeurd is vorig jaar, maar vooral ook wat er allemaal op het programma staat voor dit jaar. Achteraf reizen we samen terug naar het station van Oostende. We hopen van harte dat je aanwezig zult zijn en dat we er weer een fijne dag van kunnen maken zoals voorgaande jaren!!

 

Praktisch:

de deelnameprijs bedraagt € 30 (All-in, ook drankjes).

We verwachten jou om 11u20 aan het station van Oostende. We wachten op de trein uit Eupen (met theoretische aankomst om 11u15).

We streven ernaar om jullie om 16u30 terug tot bij het station van Oostende te brengen.

We sluiten de inschrijvingen af op 23 februari.

 

Nog vragen?

Aarzel niet om ons dan te contacteren!! Let wel op. Deze dag is enkel voor leden. Heb je je lidgeld nog niet betaald? Maak dit dan zeker in orde zodat we samen plezier kunnen beleven op 2 maart en uiteraard ook op komende activiteiten. Jouw bijdrage is bovendien van groot belang om onze vzw levend te houden. We willen jullie dan ook zeker bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben.

 

Tot snel! 😉