Ledenwerking
Logo HaRoBa vzw

Ledenwerking


HaRoBa vzw is een vereniging zonder winstoogmerk van het niet commerciële kararkter.

Hierdoor werken wij niet met bezoldigd personeelsleden voor de taken zoals administratie, onderhoud, restauraties, rijprestaties, ... maar uitsluitend met enthousiaste vrijwilligers.

Om vrijwilliger te worden bij onze vereniging HaRoBa vzw, dien je toe te treden tot ons ledenbestand.

Themarit met HaRoBa vzw.
Feestbus bij HaRoBa vzw.
Bus 3212 met zijn trotse eigenaar.
Huwelijksbus bij HaRoBa vzw.
Bus 3212 op uitstap.
HaRoBa op visite in Brussel.

Een woordje van ons Technisch verantwoordelijke

 

Dag iedereen, ik ben Jordan Honorez. Binnen de vereniging HaRoBa vzw ben ik de leidinggevende verantwoordelijke voor alle technische aspecten aan onze collectie historische bussen.

 

Techniek is altijd al een grote aantrekkingskracht voor mij geweest. Zowel moderne technologie als de technologie die men jaren geleden gebruikte. En wat betreft technologie aan historische voertuigen is het steeds een uitdaging om daar aan te werken. Maar het vormt een leuke uitdaging waarbij ik zelf nog steeds heel veel aanleer.

 

Zelf heb ik het geluk gehad om sinds mijn jonge jaren kennis op te bouwen in twee tramverenigingen. En ik heb ook een mooie studie doorlopen op technisch vlak aan het VTI te Veurne waarbij ik met mijn eindwerk een award heb gewonnen. Bij de tram heb ik technologie aangeleerd op zowel elektrisch, diesel- en stoomtractie. Mijn technische studies hebben mij daarin geholpen natuurlijk.

 

In de vereniging HaRoBa vzw ben ik aangesteld en verantwoordelijk om ons historisch mobiele erfgoed rijvaardig te houden en veilig de baan op te zenden voor al onze klanten. Samen met een selectie aan uitgekozen leden verricht ik alle noodzakelijke werken aan onze historische bussen, met  daarbij het  karakter en de schoonheid van deze voertuigen  niet uit het oog te verliezen.

 

Mijn grote passie op technisch vlak en mijn deskundige leiding zorgen binnen de vereniging HaRoBa vzw voor een goede samenwerking met mijn team. Wordt vandaag nog lid en leer ons kennen.

Lid worden


Onze vereniging HaRoBa vzw is steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste leden die eveneens dezelfde passie en liefde voor ons historisch mobiel erfgoed delen. Wij vertellen jou graag wat we jou te bieden hebben en welke voordelen we jou kunnen geven als lid bij onze vereniging HaRoBa vzw.


Elk persoon die zich op de één of andere manier nuttig kan maken binnen de vereniging HaRoBa vzw is absoluut meer dan welkom. Je kan uiteraard ook lid worden gewoon uit sympathie! Je bent dan een steunend lid, met heel veel passie voor onze collectie historische bussen. Wij staan voor beiden steeds open voor al jullie vragen en suggesties.


HaRoBa vzw draait op onze enthousiaste leden, die zich onbaatzuchtig inzetten voor ons historisch mobiel erfgoed. Onze vereniging HaRoBa vzw organiseert als dank naar onze enthousiaste leden, op regelmatige bassis activiteiten. Al onze leden die hun  jaarlijkse bijdrage hebben betaald aan de vereniging HaRoBa vzw, hebben het recht om deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten voor de leden.


Heb je een warm hart voor het historisch mobiel erfgoed? Twijfel dan niet en word vandaag nog lid bij HaRoBa vzw en vervoeg ons enthousiaste team. Het lidmaatschap bij HaRoBa vzw kost je slechts 15 € per jaar. Je bent van harte welkom!Onze voordelen als lid bij HaRoBa vzw.


Als lid van de vereniging HaRoBa vzw, ben je als eerste op de hoogte van georganiseerde activiteiten die wij ingeplannen voor onze leden als dank voor hun inzet en bijdrage. Bij georganiseerde activiteiten in het kader van het historisch mobiel erfgoed geniet je van een korting op de inschrijvingsprijs. Wij houden jou ook automatisch op de hoogte van onze werking binnen de vereniging en de georganiseerde activiteiten via jou email, en je kan alles volgen op onze Facebook pagina. Als je deelneemt aan georgansieerde activiteiten of andere prestaties verricht voor de vereniging HaRoBa vzw, ben je automatisch verzekerd door de vereniging.

 

Lid worden? Inschrijven kan via onderstaande link.

 

Voor het komende werkingsjaar 2019 hebben we een primeur.

De drie Vlaamse bus-vzw's HaRoBa, NostalBus en Depot145 bieden een gezamenlijk lidmaatschap aan.

Door de betaling van één voordelige lidmaatschapsbijdrage,

kan je automatisch lid worden van de drie vzw's en geniet je ook van alle voordelen van die vzw's.

Het blijft uiteraard ook nog steeds mogelijk om lid te blijven van de vzw's afzonderlijk.

Je vindt meer informatie via onderstaande link.

 

Wie lid wordt na 31 augustus, krijgt er automatisch het daaropvolgende jaar gratis bovenop.

 

Wie nog vragen heeft, mag ons steeds een mailtje sturen:

info@haroba.be

 

Aarzel niet en schrijf je in als lid!!!

 

Locatie icoon
E-mail icoon
Telefoon icoon
Website icoon

Maatschappelijke zetel HaRoBa vzw.

Molenhoek 2 bus 3.

B-8460 Oudenburg.

Ondernemingsnummer BE 0687.853.328


E-mail adres HaRoBa vzw.

info@haroba.be

Website HaRoBa vzw.

www.haroba.be

SiteLock
Home
FaceBook
Instagram

© Copyright 2018-2019. All Rights Reserved HaRoBa vzw. Laatste update 12 juli 2019.

Beheerder website HaRoBa vzw is dhr. Adriaenssens Bart.