5-jaar-HaRoBa

5 jaar HaRoBa

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten.Wat mag je van ons verwachten?

2023 is het jaar waarin HaRoBa vzw 5 jaar bestaat. Dit vieren we op zaterdag 2 september met onze leden en sympathisanten. We verwelkomen je die dag graag in onze loods.


In onze loods trakteren we je op een aperitief, is er rond de middag een foodtruck voorzien met een formule à volonté en volgt er nog een dessert. Verder is er een fotowall opgesteld en tonen we enkele leuke objecten uit de begin- en latere jaren van De Lijn. Sowieso kan je eens een kijkje nemen hoe onze infrastructuur eruit ziet en zal je ook onze 5 bussen kunnen bewonderen.Hoe er te geraken?
Er zal een bus ingelegd worden vanaf het station van Lichtervelde en vanaf het station van Diksmuide.


Het vertrek vanuit Lichtervelde is voorzien om 10u40. Er zal worden gewacht op de treinen komende uit Brugge (10u25), Kortrijk (10u25) en Leuven/Gent (10u30).


Diegenen die liever met de wagen komen kunnen parkeren aan het station van Diksmuide. Hier zal de bus vertrekken om 11u15 richting de loods.


Aan de loods zelf is er geen mogelijkheid om te parkeren!De bus richting Lichtervelde en Diksmuide zal omstreeks 15u45 vertrekken. In Lichtervelde is er aansluiting met de treinen naar Gent/Leuven van 16u30, naar Brugge/Oostende van 16u35 en naar Kortrijk van 16u35.


Graag tot dan.